Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αιφνίδιος θάνατος 33χρονου γιατρού!

Άκουσα πως...
Την τελευταία του πνοή άφησε στο γραφείο του σπιτιού του, όπου μελετούσε ένας 33χρονος ειδικευόμενος γιατρός, από τη Λάρισα και ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κων. Γκαλάπη, η κηδεία του οποίου θα γίνει σήμερα από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λάρισας και η ταφή του στο Κοιμητήριο Αετορράχης Ελασσόνας.
Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος 33χρονος, βρέθηκε στις 5 το πρωί νεκρός στο γραφείο του σπιτιού του, από την κοπέλα του, με την οποία συζούσαν και ενώ τον είχε αφήσει τα μεσάνυχτα της Καθαρής Δευτέρας, να μελετάει.
Ο θάνατός του πιθανόν οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς και φαίνεται ότι ήταν από τα μοιραία παιχνίδια της τύχης, καθώς έκανε την ειδικότητά του στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου!
Συνάδελφοι και γνωστοί του κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο νέο επιστήμονα, που, δυστυχώς, δεν είχε την τύχη να εργαστεί και να προσφέρει στον συνάνθρωπό του.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ παρήγγειλε νεκροψία - νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του. 



Πηγή: Μαγνησία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου